Te-ai gândit vreodată să-ți începi propria afacere, dar nu ai știut de unde să pornești? Ți-ai dorit vreodată să îți dezvolți cunoștințele despre antreprenoriat într-un mod practic? Atunci proiectul smart. este pentru tine!

În cadrul workshopurilor, trainerii specializați îți oferă posibilitatea de a-ți însuși noi cunoștințe despre antreprenoriat.

Pe parcursul desfășurării proiectului, participanții vor fi împărțiți în echipe și vor înțelege care sunt etapele ce trebuie urmate în dezvoltarea unui business, construind un plan de afaceri. La final, fiecare echipă va prezenta planul de afacere, care va fi evaluat de o comisie de specialiști din domeniul antreprenoriatului.

Dacă ești creativ și deschis spre noi oportunități, următorul pas este înscrierea ta în proiect!

Perioada  de desfășurare: 16-17 noiembrie, 23-24 noiembrie

 

Ana are 19 ani și este studentă la Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune, anul 2.

Încă din prima zi de facultate, Ana și-a propus în mod cert să-și facă studenția memorabilă. Astfel, cu pasiune și determinare, a ales să facă voluntariat în ASCIG. În călătoria sa, a acumulat o serie de cunoștințe și abilități ce o definesc astăzi.

Acum, cu același entuziasm coordonează proiectul smart. 4th Edition. Ea își dorește să transmită participanților curajul de a ieși din zona de confort și de a încerca lucruri noi.

ASCIG - Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune

Abonează-te
Date de contact

Website realizat de AlstenSoft.ro