Recrutarea este una dintre cele mai importante și frumoase evenimente, unde asociația muncește cu spor în căutarea unor studenți la fel de implicați și devotați ca și noi,dornici să aducă un plus de valoare acestei perioade minunate numită studenție.

Astfel, prin reprezentarea studenților de la facultatea sub a cărei egidă activăm și prin organizarea proiectelor marca ASCIG, contribum împreună la dezvoltarea profesională și personală a fiecărui student.

Vrei să devii ascigian și nu știi cum ?

Noi îți arătăm ce trebuie să faci în câțiva pași simpli.

Primul pas către o studenție de neuitat îl reprezintă completarea formularului de recrutare pe care îl poți găsi la noi pe site sau pe paginile ASCIG de facebook sau instagram.

Al doilea pas constă în interviul de grup. După ce ai copletat formularul, echipa ASCIG te va contacta pentru un interviu de grup, unde vei avea oportunitatea de a lucra în echipă cu alți studenți dornici ca și tine.

Următorul pas este reprezentat de Assesment Center, aici vor avea loc întâlniri unde prin diverse activități vei înțelege mai bine cu ce se ocupă cele 6 departamente ale noastre ( DIT, EDU, FIN, FR, HR, PR) și ne vei cunoaște mai bine.

Ultimul pas din acest drum este interviul individual. Aici tot ce trebuie să faci este să fii tu,să ai încredere în forțele tale și să ne convingi că îți dorești cu adevărat să fii ascigian.

ASCIG - Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune

Abonează-te
Date de contact

Website realizat de AlstenSoft.ro