PRACTICAL BECOMES PRACTICE! – O EDIȚIE DE TOAMNĂ

Dacă citești acest articol, înseamnă că ai auzit fugitiv de Practical Accounting Days sau că ți-am stârnit puțin curiozitatea. Ei bine, ai ajuns unde trebuie! Suntem aici pentru a te ajuta să descoperi ce înseamnă acest proiect și ce beneficii îți poate aduce participarea în cadrul acestuia.

Să o luăm deci cu începutul! Practical Accounting Days este un proiect ASCIG de tradiție, fiind totodată și cel cu cea mai mare vechime în organizație. De mai bine de 13 primăveri, proiectul reușește să vină în ajutorul studenților prin familiarizarea acestora cu mediul business.

Cum se realizează acest lucru? Simplu. Totul se întâmplă cu sprijinul partenerilor noștri, cei mai mulți dintre aceștia făcând parte din mediul financiar-contabil, și nu numai. Lucrurile se desfășoară în cadrul unei conferințe unde, alături de toți participanții proiectului:

  • vei asista la prezentările partenerilor;
  • vei afla mai multe detalii despre fiecare companie;
  • vei participa la workshop-uri susținute de companiile care ți-au stârnit cel mai tare interesul;
  • vei fi familiarizat cu mediul unei companii, cu cerințele fiecărui angajator;
  • îți vei putea face o idee cu privire la direcția pe care vrei să o urmezi în carieră.

Sună bine, nu? Exact asta au spus și studenții care au participat de-a lungul anilor la acest proiect, cei mai mulți dintre aceștia ajungând să obțină un internship/un job în cadrul companiei care le-a plăcut cel mai mult.

   Practical Accounting Days este un deschizător de drumuri, am putea spune. Și tocmai de aceea, pentru că proiectul este atât de îndrăgit și popular în rândul studenților, ne-am gândit să venim către voi anul acesta și cu o ediție de toamnă. Bineînțeles, aceasta având ceva unic și diferit față de ediția din primăvară.

Dacă ești student în anul 2, cred că acest cuvânt îți stă deja pe buze. Da, Practical becomes Practice! Student la CIG, FABBV sau REI, prin participarea în cadrul Practical Accounting Days, poți beneficia de un loc de practică, scăpând de stresul și de veșnica întrebare: „Eu unde fac practică?”. Știm că în anul 2 pe majoritatea dintre noi ne macină această întrebare și în același timp ne întrebăm unde vom putea găsi un loc în care stagiul de practică să se desfășoare într-un mediu cât mai plăcut și, în același timp, facil învățării.

Nu-ți mai face griji! Prin intermediul Practical Accounting Days vei avea șansa de a intra în contact direct cu reprezentanții companiilor din domeniul financiar-contabil, le vei putea adresa întrebări, iar în final vei avea oportunitatea de a obține un loc, aceștia punând la dispoziție stagii de practică din domenii precum: contabilitate, audit sau taxe.

Așadar, vrei să te înscrii? Atunci aplică printr-un click și completează formularul de înscriere până pe 28 octombrie.

Dacă mai ai întrebări, te așteptăm să ni le adresezi în secțiunea de comentarii sau pe pagina noastră de Facebook Practical Accounting Days, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Stop the fear, start your career!

Articol redactat de Ioana Țanea

ASCIG - Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune

Abonează-te
Date de contact

Website realizat de AlstenSoft.ro