Practical Accounting Days cu o notorietate de peste 14 ani,  este proiectul care de-a lungul anilor a oferit studenților oportunitatea de a interacționa cu reprezentanții marilor companii din mediul business. Acesta este al doilea an în care proiectul este format din două ediții, înglobând principalele aspecte legate de cariera tinerilor studenți.
Ediția de toamnă a proiectului, se adresează studenților din anul 2, fiind un real sprijin în a-i ajuta să-și găsească cel mai potrivit loc de practică.
În ediția de primăvară, prin intermediul conferinței și a workshopurilor susținute de reprezentanții companiilor, studenții vor pune în practică noțiunile teoretice și vor afla care este cheia unei cariere de succes.
Dacă vrei să afli noutățile legate de mediul business, Practical Accounting Days este soluția.

 

Ca orice inițiativă marca ASCIG, și proiectul PAD, a pornit de la o nevoie, aceea de a aduce mediul privat mai aproape de studenți.

Coordonator Practical Accounting Days

Absolventă a facultății de Contabilitate și Informatică de Gestiune, în prezent urmează cursurile masteratului de Informatică Economică, Ana-Maria a ales să facă voluntariat în  ASCIG acum 2 ani. Fiind o fire ambițioasă și cu un simț al umorului dezvoltat, Ana-Maria a reușit să lege relații strânse de prietenie.
Datorită activității din cadrul departamentului Fundraising și a funcției de Junior Project Manager, ea și-a descoperit o nouă pasiune, cea pentru mediul business. Astfel, prin coordonarea proiectului Practical Accounting Days, ea și-a propus să-și creeze amintiri de neuitat alături de echipa de organizare, ajutând studenții de anul 2 să-și găsească mai ușor stagii de practică.

Gold

Silver

Bronze

ASCIG - Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune

Abonează-te
Date de contact

Website realizat de AlstenSoft.ro