Ajuns la a 12-a sa ediție, proiectul Oratorica reușește să aducă împreună, în fiecare an, studenți cu personalități și interese dintre cele mai variate, dar cu o pasiune în comun: vorbitul în public.

În cadrul celor 4 săptămâni, participanții vor avea ocazia de a interacționa cu traineri și speakeri specializați, de la care vor acumula informații esențiale din sfera public speaking-ului, în cadrul training-urilor cu teme precum: Comunicare, Influență și Persuasiune, Limbaj Nonverbal și Inteligență Emoțională. Workshop-urile săptămânale, desfășurate în urma training-urilor, vor oferi prilejul de a pune în practică abilitățile acumulate.

O întreagă echipă de networking va fi alături de participanți pe toată perioada desfășurării proiectului, pentru a-i ajuta pe aceștia să își descopere adevăratul potențial și să își depășească limitele. În plus, multe alte surprize precum invitați speciali, tombole, cadouri și jocuri săptămânale vor aduce voie bună și momente de neuitat.

Interacțiunea cu trainerii, activitățile din cadrul workshop-urilor și cele cu echipa de networking vor reuși să inițieze tinerii participanți în arta public speaking-ului și a dezvoltării personale, oferindu-le acestora punctul de pornire către cea mai bună versiune a lor.

Alege Oratorica și vino să trăiești o experiență memorabilă!

Perioada de desfășurare: 13 martie – 5 aprilie 2020 

Partenerii ultimei ediții:Accenture, CIM Market, American Experience, BRD, Museum of Senses, Contexpert, Hollywood Multiplex, Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase”, Fundația Calea Victoriei, Mystery Rooms și Nescafe.

 

Oana are 21 de ani și este studentă în cadrul FABBV, anul 3.

Parcursul său în ASCIG a fost, în mare parte, marcat de proiectul Oratorica, despre care susține că a schimbat-o și a ajutat-o să ajungă omul care este astăzi. Cu o dorință de dezvoltare continuă, aceasta își propune să ajute studenții să-și descopere adevăratul potențial, fiind convinsă că singurele limite care ne opresc din a fi ceea ce ne dorim cu adevărat sunt impuse doar de noi înșine.

ASCIG - Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune

Abonează-te
Date de contact

Website realizat de AlstenSoft.ro