ÎNDRĂZNEŞTE SĂ FII ASCIGIAN!

De ce ASCIG? De ce Voluntariat?

Şi tu eşti de părere că primul an de  facultate poate părea înfricoşător? Chiar este, până ajungi să îți cunoști colegii și profesorii. Crede-mă, şi eu am avut aceeaşi părere până în momentul în care am realizat că reprezintă un nou început, o schimbare, motivându-mă să-mi doresc mai mult şi să mă implic în acţiuni de voluntariat încă de atunci.

În cel de-al doilea an ca studentă, am ales să accept provocarea Asociaţiei Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune – ASCIG și să țintesc dezvoltarea. Iată că acum sunt membru al organizaţiei de un an și pot afirma că m-am dezvoltat extraordinar de mult, găsind o a doua familie în ASCIG și prieteni care îți sunt mereu alături.

Așadar, ca în fiecare an, ASCIGienii sunt puși pe treabă și gata să recruteze cei mai implicați și devotați studenți.

Ce reprezintă recrutarea pentru noi, ASCIGienii?

Recrutarea este procesul prin care căutăm studenți la fel de implicați și devotaţi ca noi, pasionaţi şi dornici să aducă un plus de valoare comunităţii studenţeşti din care fac parte. Cu sprijinul acestora, ne propunem să organizăm proiecte menite să contribuie la dezvoltarea studenților atât din punct de vedere profesional, cât şi personal, dar şi să reprezentăm studenţii de la facultatea sub a cărei egidă activăm. Experienţele şi momentele minunate trăite alături de echipă, cât şi rezultatele obţinute ne motivează să luptăm împreună, dar şi să ne bucurăm de rolul pe care îl are fiecare dintre noi.

Ce etape constituie procesul de recrutare?

Primul pas pentru a deveni ASCIGian constă în completarea formularului de recrutare, ce se găsește pe site-ul nostru: www.ascig.ro.

După această etapă, te vom contacta pentru interviul de grup, unde vei avea ocazia să interacţionezi cu alți omuleţi ce au aceeaşi dorinţă ca tine: de a fi parte a unei echipe energice.

A treia etapă constă în participarea la Assessment Center, structurat în întâlniri desfăşurate pe parcursul a două săptămâni. Aici vei cunoaşte mai bine activitatea fiecărui departament, având posibilitatea să experimentezi, să socializezi, să-ţi laşi imaginaţia să atingă cote maxime şi să dobândeşti noi skill-uri.

Interviul individual reprezintă ultimul pas. Te sfătuiesc să fii tu, să-ţi învingi temerile şi să ai încredere în propriile forţe. Nimic nu este imposibil pentru cel care încearcă!

Pentru mine, ASCIG este:

locul de la „capătul lumii unde găsesc mereu zâmbete gratis, culori și magie”;

locul unde mă relaxez după o zi grea de facultate.

o a doua familie – sunt oamenii pe care știi că te poţi baza, care nu te judecă şi care te încurajează mereu să îți depăşeşti limitele și să îți îndeplinești cele mai imposibile visuri ale tale;

locul unde primeşti multe îmbrățișări, ai nopţi nedormite, dar pline de amintiri frumoase, team building-uri geniale, creativitate şi prieteni adevăraţi.

Așadar, dacă te-am convins să îţi doreşti mai mult de la tine şi de la studenţie, şi vrei să ne cunoşti, sau dacă încă ai dubii legate de ce presupune activitatea de voluntariat în cadrul unei organizaţii studenţeşti, te așteptăm cu mai multe informaţii atât la standul nostru din clădirea Mihai Eminescu, etajul 1, începând cu prima săptămână de facultate, cât şi la evenimentul dedicat organizaţiilor studenţeşti, numit „Noaptea ONG-urilor Studenţeşti”, din data de 4 octombrie, desfăşurat pe Strada Frumoasă, nr. 31.

Îndrăzneşte să depăşeşti orizontul studenţiei! Îndrăzneşte să fii ASCIGian!

ASCIG - Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune

Abonează-te
Date de contact

Website realizat de AlstenSoft.ro