În acest an ASCIG aniversează 18 ani de inițiative cu și pentru studenți, 18 ani marcați de pasiunea și dedicarea fiecărei generații de voluntari ce au contribuit la ceea ce înseamnă ASCIG astăzi.

Cu această ocazie organizăm, ca în fiecare an, Gala ASCIG, eveniment ce reunește membrii asociației, parteneri, alumni, traineri și organizații studențești din toată țara.

Gala ASCIG reprezintă momentul în care ne arătăm recunoștința și mulțumirea față de cei care ne-au fost alături și ne-au susținut în toate demersurile desfășurate în ultimul an.

 

Studentă în anul al doilea la Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune, Maria este o fire perfecționistă și atentă la detalii, curajoasă și creativă, însă cea mai mare calitate a ei este starea de bine pe care o emană, iubind să îi facă pe cei din jur fericiți.

Maria vrea să se dezvolte continuu și să învețe lucruri noi, de aceea a făcut o pasiune pentru voluntariat încă din primul an de facultate. Acum coordonează proiectul Gala ASCIG, despre care spune că reprezintă o provocare pentru ea și un prim pas în depășirea limitelor.

ASCIG - Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune

Abonează-te
Date de contact

Website realizat de AlstenSoft.ro