Exchange este un proiect marca ASCIG care oferă studenților din Academia de Studii Economice din București posibilitatea de a trăi ca un student dintr-un alt centru universitar timp de o săptămână.

Studenții participanți au șansa de a se dezvolta prin participarea la cursuri, traininguri, activități de cunoaștere personală și de lucru în echipă. Ei au ocazia să facă un pas important spre îmbunătățirea competențelor sociale, spre dezvoltare și acumulare de experiențe și cunoștințe.

Exchange este șansa perfectă pentru studenți de a cunoaște un nou oraș, de a trăi experiențe de neuitat și de a lega prietenii cu studenți din același domeniu.

Perioada de desfășurare a proiectului: 10 martie – 6 aprilie 2020

 

Florin a ales să devină coordonator al proiectului Exchange datorită experienței sale din ediția precedentă, unde a fost participant al schimbului de experiență la Iași.

El și-a început călătoria în ASCIG anul trecut, în primul său an de studenție din cadrul Facultății de Contabilitate și Informatică de Gestiune. Încă din primele luni de voluntariat a reușit să simtă impactul pozitiv pe care îl are asociația asupra dezvoltării sale și acest drum pe care îl va parcurge în continuare îl va ajuta, cu siguranță, la depășirea obstacolelor și va deveni o persoana mult mai bine organizată și mai pasionată de voluntariat.

ASCIG - Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune

Abonează-te
Date de contact

Website realizat de AlstenSoft.ro