Departamente

Design & IT

Departamentul Design&IT se ocupă cu transmiterea unei imagini puternice a asociației prin diferite materiale realizate în programe de specialitate. Cu ajutorul diferitelor traininguri membrii acestui departament capătă abilități tehnice, își îmbunătățesc viziunea, află despre importanța feedback-ului, dar au și oportunitatea de a lucra în echipă.
Dacă întotdeauna ai considerat că ai o imaginație bogată, ești o persoană atentă la detalii, te implici și ai curajul să pui întrebări, cu siguranță departamentul nostru este locul potrivit pentru dezvoltarea ta!
DIT is how we do it!

Educational

Orice student are nevoie pe parcursul anilor de studiu de o sursă de informare, astfel, departamentul educațional are misiunea de a forma o punte de comunicare între studenți și universitate.
Cum mai exact?
Departamentul nostru își propune să familiarizeze noii studenți cu mediul academic prin mai multe inițiative: Ghidul Studentului, campanii de informare, Treasure Hunt, seri de film și alte activități focusate pe dezvoltarea abilităților de comunicare și lucru în echipă ale studenților.
Dacă îți place să fii mereu informat, echipa EDU este locul perfect pentru tine!
The greatest power stays in EDUcation!

Financiar

Scopul departamentului este acela de a asigura sănătatea financiară a ASCIG-ului, dar și partea legală care stă la baza bunei funcționări a acestuia.
Dacă ești o persoană responsabilă, organizată și atentă la detalii departamentul Finaciar este pentru tine. În cadrul departamentului poți învăța cum să faci un buget și să-l previzionezi, urmărind pe parcursul anului cheltuielile pentru a crea la final un buget real. De asemenea, vei avea contact și cu partea legislativă, dezvoltându-ți astfel gândirea analitică.
FINuții te așteaptă!
Dare to be FIN!

Fundraising

Format dintr-o echipă motivată, pasionată şi implicată, departamentul Fundraising este cel care urmăreşte atragerea partenerilor din mediul business și menţinerea unei relaţii profesionale pe termen lung cu aceştia.
Vei avea ocazia să-ţi dezvolţi spiritul diplomatic, abilităţile de comunicare şi negociere, pe care le poţi pune în practică atât pe parcursul activităților din asociaţie, cât şi în viitoarea ta carieră.
Alături de noi vei învăța ce presupune încheierea unui parteneriat și în fiecare etapă, fie că este vorba de RESEARCH, CONTACTARE prin e-mail şi telefon sau STABILIREA ÎNTÂLNIRILOR, îți vei putea dezvolta potențialul și vei invăța lucruri utile.
Vino să ne bucurăm împreună de experienţa ASCIG! Vino în echipa Fundraising!

Human Resources

Human Resources este departamentul în care oameni empatici și plini de energie se preocupă ca membrii asociației să fie mereu motivați și uniți.
Scopul departamentului este acela de a dezvolta membrii asociației pe plan personal și profesional. În cadrul acestui departament vei lua parte la activități precum: organizarea de Team Building-uri și ieșiri informale, vei învăța să realizezi activități prin intermediul cărora membrii vor lucra în echipă și vor ieși din zona de confort.
Astfel, dacă ești o persoană căreia îi place să lucreze cu oamenii, te așteptăm în departamentul HR!
Have no fear, HR is here!

Public Relations

Îți place să scrii și ești o persoană creativă? Comunicarea este punctul tău forte? Prefect! Departamentul Public Relations este locul unde poți să-ți dezvolți aceste abilități.
Dacă atenția la detalii te caracterizează și vrei să înveți cum se lucrează în programe de editare, cum sa ai o relație cât mai bună cu partenerii media sau cum autenticitatea poate juca un rol important în constituirea unui brand puternic, atunci locul tău este alături de PRețioși!
Promote PRecious moment!

ASCIG - Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune

Abonează-te
Date de contact

Website realizat de AlstenSoft.ro