Dezvoltarea personală și profesională reprezintă procesul prin care ne schimbăm în mai bine pe noi înșine, cu fiecare zi.

În cadrul proiectului COLOR studenții vor putea descoperi propriul potențial, conștientizând care sunt punctele lor forte, abilitățile, care sunt slăbiciunile și mai ales, cum pot fi acestea îmbunătățite.

Temele variate precum managementul timpului, management financiar, branding personal, stabilirea scopurilor, comunicare în afaceri, lucru în echipă sunt în concordanță cu nevoia de dezvoltare a studenților.

Punctul de plecare al dezvoltării tale începe alături de traineri specializați. Aceștia reușesc în cadrul workshopurilor să îmbine elemente tehnice cu elementele practice și astfel să pună bazele succesului.

Împreună demonstrăm că nimic nu este imposibil dacă este realizat cu pasiune.

Hai să ne facem studenția mai COLORată împreună!

Partenerii ultimei ediții: CIM Market, Ciprian Dumitrescu, Contexpert, Foodpanda, Genpact, Happy Cinema, Muzeul Simțurilor, Nestle, Pepsi, Teatrul de Revistă Constantin Tănase.

Partenerii educaționali ai ultimei ediții: Edutainment.

Partenerii media ai ultimei ediții: Hipo, Leaders.

 

Perioada de desfășurare: 30 martie – 8 aprilie 2020

 

Studentă în anul al doilea la FABBV, Gabriela a ales să se implice în activități de voluntariat încă din primul an de facultate. Ea consideră că ASCIG i-a schimbat viața, iar evoluția sa pe parcursul anului este vizibilă. Acest lucru a determinat-o să facă următorul pas și să aplice tot ceea ce ea a  reușit să învețe din experiențele proprii și de la persoanele ce le considera modele, în proiectul său de suflet, COLOR.

Gabriela crede cu tărie că nimic nu este imposibil și consideră că putem evolua doar dacă ieșim din zona noastră de confort.

ASCIG - Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune

Abonează-te
Date de contact

Website realizat de AlstenSoft.ro