ASCIG PLEACĂ ÎN TEAM BUILDING

ASCIG în UNITATE
Together Everyone Achieves More!

 

Iată că după o recrutare reușită și încă o ediție de succes a proiectului smart., ASCIGienii au pornit la drum spre o nouă aventură. Țin a vă spune că această aventură este momentul mult așteptat de către toți membrii ASCIG, în special de către boboceii noștri tare curioși și încântați de toate cele povestite despre vestitul eveniment, auzite de la “ăia mai bătrâni” din asociație. Pentru a mai diminua din doza de suspans creată, vă voi dezvălui despre ce este vorba, în cazul în care nu ați ghicit deja: mult îndrăgitul TEAM BUILDING general!

Acesta este momentul în care după toată munca, urmează o perioadă de relaxare, de destindere, în care ne creăm cele mai frumoase amintiri împreună. Totuși, pentru că suntem obișnuiți să fim o echipă orice am face, iar sentimentul puternic de ASCIGian e în noi oriunde am fi, activitățile menite să ne unească, să ne facă să ne cunoaștem mai bine între noi și să conștientizăm câte putem realiza NUMAI ÎMPREUNĂ, sunt nelipsite.

Pentru noi, team building-ul general nu este numai o perioadă, nu este doar o locație în care mergem să ne simțim bine și să facem activități, ci este o stare, un sentiment, o amintire de neuitat. Aici ajungem să ne consolidăm cu adevărat relația unii cu ceilalți, să ne cunoaștem la un alt nivel, să îi introducem pe dragii noștri boboci în spiritul ascigian și să ne dăm seama ce înseamnă să avem oameni alături de noi, oameni pe care ne putem baza, pe care putem conta în orice situație, în care putem avea încredere. Aici descoperim cât de multe putem realiza doar lucrând împreună, doar ascultându-ne și raportându-ne unul la celălalt.

Suntem oameni care muncesc, oameni cărora le place să ofere, iar potențialul uman, devotamentul, pasiunea, responsabilitatea și dorința de dezvoltare sunt elemente care nu ne lipsesc. Însă, ca toți studenții, ne place să ne și distrăm. Așa că, voia bună, entuziasmul, amuzamentul și petrecerile din Team Building nu au lipsit nicio clipă.

Ca în fiecare an, locația a fost una misterioasă, o adevărată surpriză pentru noi. Ne-am amuzat văzându-ne ajunși în Argeș, la o pensiune ce purta numele de Belvedere, exact ca denumirea căminului în care mulți ASCIGieni sunt cazați pe parcursul anului, la facultate.

Ajunși aici, plini de energie și cu mult entuziasm, am început cu spor activitățile. Ne-am bucurat de tot ceea ce am aflat unul despre celălalt, am câștigat prieteni noi și am trăit o experiență unică, specială.

În ultima zi, pe drumul nostru am vizitat și Mănăstirea Curtea de Argeș, renumită datorită unei legende de care sigur ați auzit, cea a meșterului Manole, prezentată în balada “Monastirea Argeșului”.

Felicităm astfel organizatorii, întrucât toată munca lor a dat roade și a adus zâmbete și sentimente plăcute în inima ASCIGienilor, chiar și pe drumul spre casă când somnul ne-a unit într-un Dream Building, punând pradă pe marea majoritate dintre noi. Totuși, ne-am recăpătat forțele rapid, iar acum suntem gata să punem bazele unor noi ediții de succes ale proiectelor noastre. Așa că, fiți alături de noi pentru ceea ce va urma! Ca în fiecare an, v-am pregătit surprize cu totul noi și abia așteptăm să vi le împărtășim.

Și, pentru că se apropie perioada sărbătorilor, echipa ASCIG dorește a vă ura să aveți parte de clipe minunate alături de cei dragi, de odihnă și de momente plăcute, cât mai calde.

În încheiere, doresc a vă lansa o mică provocare ce are legătură cu articolul de astăzi, la care puteți reflecta. Iar întrebarea mea pentru voi este…

În ce moment ați simțit ultima dată că vă puteți baza pe o persoană cu adevărat?

 

Articol redactat de Ioana Țanea

ASCIG - Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune

Abonează-te
Date de contact

Website realizat de AlstenSoft.ro