Alumni

”ASCIG a reprezentat pentru mine primul pas spre dezvoltarea mea personală și profesională, dar și o a doua familie pe parcusul celor trei ani de facultate. Aici am avut ocazia să cunosc o mulțime de oameni faini, să lucrez cu ei și să ne distrăm împreună. ASCIG mi-a făcut cei trei ani de studenție cei mai frumoși de până acum și aș repeta această experiență oricând.”

Mădălina Tomozei

“ASCIG este locul unde am descoperit ce înseamnă să fii altruist și cum este să faci parte dintr-un colectiv cu scopuri comune. De asemenea, aici am găsit un mediu unde ideile pe care le ai sunt luate în calcul, dezbătute și puse în aplicare. Ca rețeta să fie completă, petrecerile și serile sociale nu lipseau și au completat perfect cea mai frumoasă experiență din studenție.”

Robert Nacu

”ASCIG este motivul datorită căruia pot spune că am avut parte de o studenție memorabilă. A contribuit mai mult la dezvoltarea mea decât toți profesorii pe care i-am avut în facultate sau în liceu și îi voi fi mereu recunoscător pentru asta.
Datorita lui am învățat ce înseamnă responsabilitatea, organizarea, devotamentul și am reușit sa trec peste foarte multe obstacole, cum ar fi vorbitul în fața unui public, dar cel mai important, am cunoscut atât de mulți oameni faini cu care mi-am făcut atâtea amintiri frumoase, încât aș putea scrie pagini întregi numai despre asta.
Cred cu tărie faptul că cel mai important lucru pe care ASCIG-ul și oricare organizație studențească îl poate oferi, este sentimentul că faci parte dintr-un grup de oameni care te va susține necondiționat și va fi mereu acolo pentru tine.
Mulțumesc ASCIG pentru tot!”

Ionuț Dobrotă

“ASCIG pentru mine a reprezentat o perioadă de creștere continuă și de reinventare. În ASCIG mi-am făcut prieteni, am trecut prin o mulțime de momente frumoase la care mă gândesc cu drag și acolo am reușit să mă simt „ca acasă”, în anii de facultate.
Pot spune că ASCIG e locul în care nu ai cum să te plictisești, care te provoacă și care te face să rupi barierele zonei tale de confort și care, totodată, te face să simți că mai vrei.”

Leonard Harisson Pletea

”Perioada studenției, mai concret a studenției în ASE… când mă gândesc la acel moment îmi vin în minte câteva cuvinte – ASCIG, student reprezentant și prietenii pentru totdeauna.
Nu mă pot gândi la cursuri, profesori și toate lecțiile pe care le-am primit deoarece au fost alte momente care m-au impactat și pe care nu pot (și nici nu vreau) să le uit.
ASCIG – asociația care m-a acceptat în primul an și m-a învățat ce înseamnă petrecerile studențești, dar și cum este să fii responsabil de tine, de proiecte și de oameni. M-a învățat ce înseamnă să coordonezi un proiect, un departament sau întreaga asociație. M-a ajutat să găsesc oameni care cred în lucruri commune și care nu renunță niciodată.
Au trecut 4 ani de când am absolvit masterul și încă revin, cu drag, zâmbet și emoție, în ASCIG pentru a le ține traininguri sau pentru a-i revedea. De ce? Pentru că m-a ajutat să trec prin două facultăți absolvite în paralel și să devin o versiune mai bună a mea.
Scriu aceste rânduri pentru voi, bobocii, sau pentru cei curioși, tot la o inițiativă ASCIG.Deci tu deja i-ai cunoscut, înseamnă că ai ales bine.”

Andrei Vasile

“Salutare!
Aici este Teo, alumn ASCIG și deocamdată un necunoscut pentru tine. Poate e un început ciudat sau poate nu, dar voluntariatul, pentru început, este un mare necunoscut. Este un risc, dar un risc frumos, cu experiențe fel de fel, toate cu scopul ca tu să te dezvolți frumos.
Povestea aceasta este mai mult un îndemn, un îndemn să ieși din zona ta de confort și să realizezi ce îți poate oferi o așa experiență. Nu contează că nu te simți poate pregătit/ă, tot ce contează este să încerci, să te înscrii și să pornești în cea mai frumoasă călătorie din timpul facultății.
ASCIG poate suna abstract, dar treci dincolo de nume și află câte lucruri faine face comunitatea asta de studenți. Ei toți au răspuns cu DA, la simpla întrebare: Este voluntariatul cea mai faină experiență din facultate?
Poate acum ai început să îți dai seam ace fel de tip sunt. Mie îmi place să mă prezint ca fiind Teo, alumn ASCIG și iubitor de comunități.
Tu cine ești?”

Teodor Tănase

„ASCIG a fost locul în care:

  • am trecut de la fată introvertă, care se ferea să discute cu oamenii, la fata care a ținut discursuri în fața a 400 de persoane;
  • am învățat cum e să fi un lider bun și cât de important este ca echipa să creadă în tine și să te susțină;
  • am descoperit că pasiunea și entuziasmul pot duce lucrurile la un alt nivel.

Dar, cel mai important, ASCIG a fost locul în care mi-am pus amprenta, în care mi-am COLORat viitorul și în care am ieșit din tipar!

Uitându-mă în spate, consider că alegerea de a intra în ASCIG este, cu siguranță, cea mai bună decizie pe care am luat-o în timpul studenției!” #OnceASCIGAlwaysASCIG

Anca Popa

„Pentru mine, povestea a început în primul an de facultate, mai exact în 2015. Eram entuziasmată deoarece fusesem admisă în cadrul Facultății de Contabilitate și Informatică de Gestiune și hotărâsem, încă din timpul verii, să mă implic în cât mai multe activități, să fac tot ce îmi stă în putere pentru a mă dezvolta și pentru a scăpa de monstruleții numiți „frică” și „timiditate”. Ce decizie mai bună puteam lua decât să ies din zona de confort și să aduc plusvaloare comunității din care făceam parte? Am vorbit cu o prietenă care m-a sfătuit să fac voluntariat și să mă înscriu în ASCIG, ba chiar să ne înscriem împreună. Eram curioasă să văd ce se întâmplă în asociație, cum sunt oamenii și cu ce aș putea contribui eu, așa că m-am dus alături de prietena mea la standul din clădirea Mihai Eminescu pentru a obține mai multe informații. Ajungând acolo, am rămas plăcut surprinsă. Vorbind cu unul dintre voluntari, lucrul care m-a surprins cel mai tare și care m-a determinat să aleg ASCIG a fost să văd cât este de motivat, cu câtă căldură vorbește despre organizație, despre tot ceea ce presupune voluntariatul și care este impactul pe care îl au acțiunile întreprinse de noi. În ASCIG se pune mult accent pe oameni, pe relația dintre ei, pe dezvoltarea acestora și pe sprijin reciproc. Am crescut alături de organizația mea dragă, am legat numeroase prietenii, am trăit o mulțime de momente frumoase la ședințe sau în team building-uri, am avut oportunitatea să coordonez una dintre cele mai frumoase echipe și am muncit, o, da, cât am mai muncit, dar totul a meritat din plin. Am devenit un om cu ambiții mai mari, cu o perspectivă mai largă, care încearcă să se autodepășească în mod constant. Îți mulțumesc, ASCIG drag, pentru că lângă tine și lângă ASCIGieni am trăit cea mai frumoasă perioadă a vieții până în acest moment, studenția!”

Ana-Maria Cocariu

ASCIG - Asociaţia Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune

Abonează-te
Date de contact

Website realizat de AlstenSoft.ro